Βουλευτική Εκπροσώπηση

Τα «άπαντα» ετοιμάζει ο Σάκης Παπαδόπουλος

12 Jan 2023
Τα «άπαντα» ετοιμάζει ο Σάκης Παπαδόπουλος

Τα σχέδια του μετά την βουλευτική του θητεία

Στη συγγραφή βιβλίου, μετά το τέλος της βουλευτικής του θητείας, θα προχωρήσει ο Σάκης Παπαδόπουλος, όπως αποκάλυψε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6:

«Για να είμαι ειλικρινής, είναι βαρύ φορτίο ο προεκλογικός αγώνας και αισθάνομαι απελευθερωμένος από τη διαδικασία αυτή μιας και δεν θα ξανακατεβώ ως υποψήφιος βουλευτής. Στην πολιτική ζωή βέβαια θα συνεχίσω να συμμετέχω ως ενεργός πολίτης. Ο δικός μου τρόπος συμμετοχής στον εκλογικό αγώνα θα είναι ο συντονισμός με όλη την ομάδα των υποψηφίων και στελεχών μας, ώστε να έχουμε ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα στο Νομό μας.

Οπότε, όταν τελειώσει η βουλευτική μου θητεία, ένα από τα ζητήματα με τα οποία θα ασχοληθώ θα είναι και το να γράψω ένα βιβλίο. Έχω πάρα πολλές σημειώσεις από πολύ σοβαρά ζητήματα, και εκείνο το οποία είναι το μεγάλο ζήτημα που θέλω να αναπτύξω είναι το πώς μπορούμε να συνδέσουμε την προοδευτική διακυβέρνηση με την χειραφέτηση της ανθρώπινης κοινωνίας.

Η προοδευτική διακυβέρνηση είναι ένα θέμα που αφορά την Ελλάδα και την Ευρώπη, ένα θέμα που σχετίζεται με τον διαχρονικό αγώνα για μια κοινωνία σοσιαλιστική, με ελευθερία και δημοκρατία».

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.