Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Νέες μεγάλες επιτυχίες για την Ολύμπια Τρικάλων

Με δύο αργυρά μετάλλια επέστρεψε η ομάδα Ρυθμικής Γυμναστικής Ολύμπια Τρικάλων από Άργος και τους αγώνες του 4ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής που διεξήχθησαν εκεί το διήμερο 1-2 Δεκεμβρίου.

Ήταν μια μεγάλη επιτυχία για τα κορίτσια του Τρικαλινού συλλόγου δεδομένου ότι στους αγώνες του 4ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής συμμετείχαν 17 ομάδες από διάφορες περιοχές της Ελλάδος και συνολικά 294 κορίτσια. Οι αγώνες περιλάμβαναν έξι (6) κατηγορίες: 8-10 ετών, 10-12, 12-14, 14-16 και 16+.

Η Ολύμπια Τρικάλων συμμετείχε με δύο ομάδες στις κατηγορίες 8-10 και 14-16 χρονών. Και οι δύο ομάδες του Τρικαλινού συλλόγου κατέκτησαν την 2η θέση στην κατηγορία τους αποσπώντας δύο αργυρά μετάλλια.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια που ανέδειξαν για μια ακόμη φορά τον Τρικαλινό αθλητισμό, καθώς επίσης στις προπονήτριές τους κ.κ. Σιλβάνα Γκεοργκίεβα , Έλενα Μυλωνά, Βασιλική Πριώνα και την αντιπρόεδρο του συλλόγου κ. Ελένη Γιαννάκα που συνόδευε την αποστολή στο Άργος.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή