Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

​Τι είν’ αυτά ρε Δήμαρχε;

Δεν είναι λίγες οι φωνές των δημοτών που εδώ και καιρό λένε ότι η πόλη των Τρικάλων είναι παραμελημένη (ή παρατημένη) από την δημοτική αρχή, η οποία προτιμά την εικονική πραγματικότητα από την πραγματικά… πραγματική.

Όμως αυτό που αντικρίσαμε στην Παιδική Χαρά επί της οδού Πύλης, δίπλα ακριβώς από τον Μύλο των Ξωτικών, ξεπέρασαν ακόμη και την διάθεσή μας (και ήταν τέτοια ειλικρινώς) για καλοπροαίρετη κριτική.

Δεν είναι μόνο η εικόνα μιας πραγματικά παρατημένης Παιδικής Χαράς με τα σκουπίδια να έχουν ξεχειλίσει από τους κάδους και να περιφέρονται στον χώρο όπου δίπλα μικρά παιδάκια έπαιζαν. Είναι η έκπληξή μας όταν κυριολεκτικώς σκοντάψαμε σε κάτι πρόκες (πως αλλιώς να τις χαρακτηρίσουμε) που προεξείχαν από το σκάμμα δίπλα ακριβώς από τις κούνιες!

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς εξυπηρετεί η σταθερή βάση πάνω από την οποία προεξέχουν οι μεταλλικές αυτές βίδες. Εκείνο που γνωρίζουμε με απόλυτη σιγουριά είναι ότι είναι άκρως επικίνδυνες όχι μόνο για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών. Θα μπορούσαμε ακόμη και δολοφονικές να τις χαρακτηρίζαμε.

Ευτυχώς πάντως που είναι εμφανείς και “εκπέμπουν” σήμα κινδύνου τουλάχιστον για τους ενήλικες που συνοδεύουν τα παιδιά. Γιατί, φανταστείτε τι θα συνέβαινε εάν ήταν καλυμμένες από το χώμα του σκάμματος και τα νήπια κυλιόντουσαν αμέριμνα εκεί…

Παραδίπλα πάντως “αμέριμνα” συνεχίζονται εντατικώς οι εργασίες για το στήσιμο του Μύλου των Ξωτικών με συνεργεία να δουλεύουν στο φουλ…

“Είναι πολλά τα λεφτά Άρη”. Σιγά μην ασχοληθούμε τώρα με μια Παιδική Χαρά.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή