Κοινωνικά

Πέθανε ο Γεώργιος Βαΐου Κανάτας – Πρώην Διευθυντής Τομέα Υγείας και Πρόνοιας της Νομαρχίας Τρικάλων

6 Jun 2025
Φωτογραφία του Γεώργιου Κανάτα – Πρώην Διευθυντής Υγείας Νομαρχίας Τρικάλων

Πέθανε ο Γεώργιος Β. Κανάτας, πρώην Διευθυντής Υγείας Τρικάλων. Η κηδεία του θα γίνει την Κυριακή 8 Ιουνίου στην Καλαμπάκα.

Κηδεύεται την Κυριακή 8 Ιουνίου στην Καλαμπάκα – Ήταν 75 ετών

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών ο Γεώργιος Βαΐου Κανάτας, πρώην Διευθυντής του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας της Νομαρχίας Τρικάλων.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Κυριακή 8 Ιουνίου 2025, στις 12:00 το μεσημέρι, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνα Καλαμπάκας. Η σορός θα μεταφερθεί στον ναό στις 11:30 π.μ.


Τον εκλιπόντα αποχαιρετούν με βαθιά θλίψη η σύζυγός του Ανδρονίκη Στραπάτσα, τα παιδιά του Μαριάνθη Κανάτα και Θεοφάνης Μιχαλόπουλος, Βάιος Κανάτας, η εγγονή του Μαρία, τα αδέλφια του, ανίψια και λοιποί συγγενείς.

Μετά την τελετή, ο καφές θα προσφερθεί στην ταβέρνα «Το Αρχονταρίκι» στην Καλαμπάκα.

Την τελετή επιμελείται το Γραφείο Τελετών Παναγιώτου.

 

Pressroom
Author: Pressroom



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.