Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: 26χρονη κατήγγειλε τον σύζυγό της για βιασμό

Mία 26χρονη κατήγγειλε βιασμό από τον σύζυγό της στο Τμήμα Ασφαλείας Δέλτα, στη Θεσσαλονίκη

5 Jan 2024

Mία 26χρονη κατήγγειλε βιασμό από τον σύζυγό της στο Τμήμα Ασφαλείας Δέλτα, στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η 26χρονη μετέβη χθες στο Τμήμα Ασφαλείας Δέλτα για να καταγγείλει το βιασμό της από τον σύζυγό της. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε, ο 28χρονος τη βίασε τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Σε βάρος του 28χρονου δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας.

Στην καταγγέλλουσα χορηγήθηκε παραγγελία ιατροδικαστικής εξέτασης και της γνωστοποιήθηκαν φορείς και υπηρεσίες παροχής αρωγής σε θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

πηγή: magnesianews.gr

Trikala News
Author: Trikala News

DOTSOFT AE – NOVA ICT AE: Δέκα δράσεις για την ψηφιακή μεταμόρφωση των Τρικάλων

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.