Λάρισα

Θλίψη στον Τύρναβο για τον θάνατο 61χρονου τραγουδιστή

4 Nov 2023
Θλίψη στον Τύρναβο για τον θάνατο 61χρονου τραγουδιστή

Θλίψη στην κοινωνία του Τυρνάβου σκόρπισε η ανακοίνωση του θανάτου του 61χρονου τραγουδιστή Χρήστου Κουλιούμπα

Η ανακοίνωση του θανάτου του 61χρονου τραγουδιστή Χρήστου Κουλιούμπα (Δαληνού) έχει προκαλέσει θλίψη στην κοινωνία του Τυρνάβου και της περιοχής της Ποταμιάς Ελασσόνας.

Ο Χρήστος Κουλιούμπας έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο στη ΜΕΘ του ΓΝ Λάρισας.

Η νεκρώσιμη ακολουθία για τον εκλιπόντα θα τελεστεί σήμερα, Σάββατο 4 Νοεμβρίου, στις 4.00 μ.μ. στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στον Τύρναβο.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του τις θείες του, Αικατερίνη Μότσια, Ελευθερία Παπαχρήστου, Στέλλα Σαμαντζή, Πρεσβυτέρα Κουλιούμπα, καθώς και ξαδέλφια και ανίψια.

Η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία στις 3.30 μ.μ.

paidis.com

Trikalanews
Author: Trikalanews



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.