Διαβάστε επίσηςΚοινωνικά

Θρήνος στην Καλαμπάκα – Έφυγε από τη ζωή 50χρονη

15 May 2024
Θρήνος στην Καλαμπάκα - Έφυγε από τη ζωή 50χρονη

Αφήνει πίσω της δύο παιδιά, σύζυγο και γονείς

Αφήνει πίσω της δύο παιδιά, σύζυγο και γονείς

Θλίψη προκάλεσε στην κοινωνία της Καλαμπάκας η είδηση του θανάτου της 50χρονης Μαρίας Λευθεροχωρίτη – Κλουτσοθύμιου με καταγωγή από την Αγναντιά. Ήταν σύζυγος του Κωνσταντίνου Κλουτσοθύμιου και αφήνει πίσω της τα δύο της παιδιά Θανάση και Ιωάννα καθώς και τους γονείς της Χρήστο και Χρυσή Λευθεροχωρίτη καθώς και την Ιωάννα Κλουτσοθύμιου.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο στις 11πμ από τον από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αγναντιά Καλαμπάκας, με συγγενείς και φίλους να μην μπορούν ακόμη να πιστέψουν την τραγική απώλεια.

trikalanews
Author: trikalanews



Τελευταίες Ειδήσεις
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.