Τα νέα της πόλης

Την …τελευταία στιγμή οι Τρικαλινοί για τις φορολογικές δηλώσεις

18 Jun 2017
Την …τελευταία στιγμή οι Τρικαλινοί για τις φορολογικές δηλώσεις

«Φωτιά» έχουν πάρει τα λογιστικά γραφεία της πόλης, με τους Τρικαλινούς να σπεύδουν να υποβάλλον τις φορολογικές δηλώσεις

«Φωτιά» έχουν πάρει τα λογιστικά γραφεία της πόλης, με τους Τρικαλινούς να σπεύδουν να υποβάλλον τις φορολογικές δηλώσεις την τελευταία στιγμή, γεγονός που θα αυξηθεί τις επόμενες μέρες.

Ως γνωστόν, η προθεσμία λήγει στις 30 Ιουνίου και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιας παράτασης, ωστόσο αν υπάρξει …μαζική επίσκεψη στο taxis και το σύστημα καταρρεύσει, η Κυβέρνηση θα αναγκαστεί να δώσει παράταση.

Πάντως, όσοι φορολογούμενοι πήραν στα χέρια τους τα φετινά εκκαθαριστικά, είναι «τσουχτερά» και πολλοί είναι εκείνοι που καλούνται να πληρώσουν αρκετά περισσότερα σε σύγκριση με πέρυσι.

 



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.