Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Την έκπληξη η Ακαδημία1 στον ημιτελικό της Κ16 απέκλεισε την Δήμητρα

Τα παιδιά της Κ16 της Ακαδημίας1 έκαναν την έκπληξη και απέκλεισαν την Δήμητρα στον έναν ημιτελικό του πρωταθλήματος, νικώντας στα πέναλτι με 5-3 και πέρασε στον τελικό του πρωταθλήματος. Θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Πύργος-Αμπελάκια ο οποίος θα γίνει το Σάββατο 4 Μαϊου στις 11.30 στο γήπεδο Μπαλκούρας.
 
Συναρπαστικός ήταν ο ημιτελικός, με την Ακαδημία1 να προηγείται 0-2, την Δήμητρα αρχικά να μειώνει λίγα λεπτά πριν την λήξη και να ισοφαρίζει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι εκεί όπου οι παίκτες της Ακαδημίας1 ευστόχησαν σε όλα, η Δήμητρα είχε ένα χτύπημα στοπ δοκάρι και η Ακαδημία1 ήταν η νικήτρια.
 
Ο  Παναγιώτου στο 28′ το 0-1, ο  Κατράνας στο 49′ το 0-2, ο Κατόπης μείωσε σε 1-2 στο 77΄ και στο 83΄πάλι ο Κατόπης το 2-2, ήταν οι σκόρερ στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού.
 
ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ

Καλκαντέρας (Α) 0-1
Τάμπος (Δ) Δοκάρι
Καλεμάσι (Α) 1-1
Καρακώστας (Δ) 1-2
Φαφούλιας (Α) 1-3
Ξάνθος (Δ) 2-3
Σολάρι (Α) 2-4
Μπαλτάς (Δ) 3-4
Τσακμάκης ( Α) 3-5
 
Δήμητρα Απόλλων (Γκαραγκάνης-Γιαγιάκος): Παπαδόπουλος ( Σαδραζάμης), Βραχνός (Γαλάνης), Καμέας (Αγγέλης), Πούλιος, Ξάνθος, Καρακώστας, Αναστασόπουλος (Ρούτσι), Μπαλτάς, Βασιλείου, Τάμπος, Κατόπης
Ακαδημία 1(Πούλιος-Γκαλέας): Τσακίρης, Καλαντζής, Στυλιανίδης, Σολάρι, Χαχάμης, Τσιαμανής, Τσιακμάκης, Φαφούλιας, Καλεμάσι, Μουσκάϊ (Διαμάντης), Παναγιώτου (Καλκαντέρας).
Διαιτητές οι Τζιότζιος, Τουλούμης, Κωστήρας

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή