Νομαρχιακά Νέα

Το δρόμο Πύλη – Ροπωτό βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

2 Sep 2021
Το δρόμο Πύλη – Ροπωτό βελτιώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Ολοκληρώθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήματα του δρόμου Πύλη – Ροπωτός,

Ολοκληρώθηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες ασφαλτόστρωσης σε τμήματα του δρόμου Πύλη – Ροπωτός, στην περιοχή του Ροπωτού συνολικού μήκους 1,7 χλμ. Οι εργασίες εντάσσονται στο πλαίσιο  ολοκληρωμένου προγράμματος συντήρησης του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, συνολικού προϋπολογισμού 5,2 εκατ. ευρώ.

«Συντηρούμε και βελτιώνουμε  το οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς μας, για την ασφαλή πρόσβαση στον οικισμό του Ροπωτού Πύλης» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, του Περιφερειακούς Συμβούλους, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ροπωτού Γιάννη Λαμπρογιώργο και τις τεχνικές μας υπηρεσίες, χρηματοδοτούμε και κατασκευάζουμε  ένα έργο ουσίας για την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

 

 

Trikalanews
Author: Trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.