Υπολοιποι ΔημοιΔιαβάστε επίσης

Το Μαλακάσι εκπέμπει SOS και οι κάτοικοι ζητούν άμεσα έργα

23 Nov 2023
Το Μαλακάσι εκπέμπει SOS και οι κάτοικοι ζητούν άμεσα έργα

Χωρίς την πρόσβαση ασθενοφόρου, πυροσβεστικής, λεωφορείου οι ηλικιωμένοι του χωριού

Χωρίς την πρόσβαση ασθενοφόρου, πυροσβεστικής, λεωφορείου οι ηλικιωμένοι του χωριού

Μετρούν τις μέρες αντίστροφα για τον Χειμώνα οι εναπομείναστες ηλικιωμένοι κάτοικοι του χωριού Μαλακάσι στον δήμο Μετεώρων, με αγωνία και με τρόμο αφού μέχρι σήμερα τα σπίτια τους παραμένουν αποκλεισμένα με τον δρόμο να έχει καταρρεύσει.

Όπως καταγράφει το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr, με την κατάσταση που επικρατεί εντός του χωριού να παραμένει απελπιστική, οι κάτοικοι βρίσκονται μπροστά στον κίνδυνο ακόμη και αν αρρωστήσουν ή συμβεί κάτι έκτακτο να μην μπορεί κανείς να τους προσεγγίσει.

Μάλιστα αρκετοί είναι αυτοί που προειδοποιούν ότι θα ζητήσουν την παρέμβαση της δικαιοσύνης μιας και δεν δικαιολογείται στις μέρες μας πολίτες να μένουν αποκλεισμένοι με κίνδυνο ζωής επί δυόμιση και πλέον μήνες.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.