Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το πριν και το τώρα του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων

Επειδή λόγω προεκλογικής περιόδου, τα site είναι χορτασμένα από λεφτά, δεν καταδέχτηκαν όλα, να δημοσιεύσουν, το πληρωμένο δελτίο Τύπου – με ακαθόριστη τιμή –  για καταχώρηση  10 ημερών, όπως σημειώνει το e-mail– με κεφαλαία θεόρατα γράμματα– που στάλθηκε από το γραφείο του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων σε όλα τα ΜΜΕ. 
 
Ένα e-mail που δείχνει το τιτάνιο έργο που καταβάλλει  ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, για την αναβάθμιση του Νοσοκομείου σε όλους τους τομείς, το οποίο φαίνεται και από μέρος των δεσμεύσεων για πιστώσεις  που επιβαρύνουν  τον προϋπολογισμό οικονομικού έτους 2019 του ΓΝΤ, με το ποσό του 1.248.237,47ευρώ. 
 
Επειδή και εμείς στο trikalanews.gr είμαστε χορτάτοι από λεφτά και χορτάτοι από ειδήσεις που πρέπει να πάρουν την σειρά τους να βγουν, αυτό που μπορούμε να κάνουμε κ. διοικητά μας –επειδή πρέπει να αναδειχθεί το έργο που κάνετε στο Γ.Ν.Τ, σε όλους τους  τομείς  – είναι, να σας  προσφέρουμε ΕΝΤΕΛΩΣ  ΔΩΡΕΑΝ 5 μέρες καταχώρηση.
 
Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που δεν είμαστε εμείς ως site, η αιτία που μπήκατε στην διαδικασία, μέσω του παρακάτω δελτίου Τύπου,  να ενημερωθούν οι Τρικαλινοί πολίτες, αναλυτικά,  για το που ακριβώς ξοδεύονται τα υπέρογκα  ποσά των δεσμεύσεων του προϋπολογισμού του 2019.
 
Παρακαλούμε, να μας στείλετε τα στοιχεία του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων,  για να σας  κόψουμε το τιμολόγιο με 100% έκπτωση. 
Όπως κι εσείς γνωρίζετε καλά, αυτό γίνεται, για λογιστικούς λόγους. Μην έρθει στα γραφεία μας κανένα Κλιμάκιο Ελεγκτών Οικονομικού Εγκλήματος και καμία ΣΔΟΕ  και μας πάρουν τους υπολογιστές και τους σκληρούς δίσκους.
 
• ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Γ. Ν. Τ.

""
""
""

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή