Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το πρωινό ήταν εύκολο αλλά το απογευματινό έχει …ζόρια

Στα γραφεία της Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων ο Υφυπουργός Δημήτρης Μπαξεβανάκης με τον Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων να του ετοιμάζει … «υποδοχή».
 
Ο Υφυπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτριος Μπαξεβανάκης επισκέφθηκε τα γραφεία της Διεύθυνσης Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, όπου συζήτησε, παρουσία της Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Ελένης Αναστασοπούλου, με την Διευθύντρια Βασιλική Κάκλα κυρίως θέματα της επαγγελματικής εκπαίδευσης αλλά και γενικότερα θέματα των σχολικών μονάδων και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Η κ. Κάκλα αναφέρθηκε στις διακρίσεις των σχολείων και των μαθητών των Τρικάλων, τις δραστηριότητες και τα προγράμματα που γίνονται στα σχολεία, ενώ ο Υφυπουργός ενημέρωσε για μέτρα που πρόκειται να υλοποιηθούν και τίθενται σε διαβούλευση.

Ο Υφυπουργός θα επισκεφθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα το 2ο ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Τρικάλων καθώς και το 1ο ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων για να συζητήσει με την εκπαιδευτική κοινότητα και να απαντήσει σε ερωτήματα που θα του τεθούν από μαθητές και Εκπαιδευτικούς.

                           Του ετοιμάζουν … «υποδοχή»
Την ίδια ώρα, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων καλεί τα Μέλη του να συμμετέχουν μαζικά στις παραστάσεις διαμαρτυρίας σήμερα στις 6.30 το απόγευμα, στο Εσπερινό ΕΠΑ.Λ Τρικάλων (στη Μπάρα), όπου θα βρίσκεται ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Μπαξεβανάκης και αύριο στην 3ωρη στάση εργασίας της ΔΟΕ στην οποία συμμετέχει ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών και στις 1 το μεσημέρι, που συνδιοργανώνει με την ΕΛΜΕ Τρικάλων συγκέντρωση-παράσταση διαμαρτυρίας στην πλατεία ΟΤΕ στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στα Τρίκαλα.
 

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή