Ελλάδα

Τραγωδία στην Καλαμάτα με 3χρονο να χάνει την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο Καλαμάτας μετά την ασύλληπτη τραγωδία με ένα αγγελούδι τριών ετών να βρίσκει τον θάνατο, μετά από τροχαίο.

2 May 2020

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο Καλαμάτας μετά την ασύλληπτη τραγωδία με ένα αγγελούδι τριών ετών να βρίσκει τον θάνατο, μετά από τροχαίο.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, εξέπνευσε το 3χρονο αγόρι, που διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας το βράδυ της Πρωτομαγιάς, έπειτα από τροχαίο.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο προκλήθηκε όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες ο πατέρας του μικρού, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και κατέληξε σε ελαιόδεντρο στην παλαιά Ε.Ο. Καλαμάτας – Αθήνας στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου με αποτέλεσμα το τρίχρονο αγόρι να εκσφενδονιστεί αρκετά μέτρα μακριά από το μοιραίο αυτοκίνητο.

Στο νοσοκομείο της πόλης διακομίστηκαν οι γονείς και το αγοράκι τους και παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί ο μικρός δεν τα κατάφερε.

 

Trikalanews
Author: Trikalanews



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα..