Ελλάδα

Τραγωδίες με ηλεκτρικά πατίνια: Νεκροί 26χρονος και 42χρονος σε λίγες ώρες

19 Apr 2023

Και οι δύο παρασύρθηκαν από οχήματα

Δύο τραγικά δυστυχήματα σημειώθηκαν στην άσφαλτο μέσα σε λίγα 24ωρα στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα σε Πάρο και Μύκονο.

Τα θύματα και στις δύο περιπτώσεις οδηγούσαν ηλεκτρικό πατίνι.


Ειδικότερα, στην Πάρο, στην περιοχή του Αμπελά, ένας 26χρονος παρασύρθηκε από όχημα το πρωί της Τρίτης. Σύμφωνα με το cyclades24.gr, οδηγός του οχήματος ήταν ένας 60χρονος από την Αλβανία, ο οποίος συνελήφθη. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού ωστόσο λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Λίγες μέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, σημειώθηκε ο δεύτερο τροχαίο δυστύχημα στο νησί της Μυκόνου.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ένας 22χρονος αλλοδαπός παρέσυρε έναν 42χρονο που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι στην επαρχ. οδό Όρνου – Χώρας Μυκόνου, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες των τροχαίων δυστυχημάτων ερευνώνται από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου και το αστυνομικό τμήμα της Πάρου.

trikalanews
Author: trikalanews



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.