Τα νέα της πόλης

Τρίκαλα: Απέσπασαν 2.000 ευρώ και 4 χρυσές λίρες από ηλικιωμένη για ”χειρουργική επέμβαση” συγγενικού της προσώπου

10 Jan 2022
Τρίκαλα: Απέσπασαν 2.000 ευρώ και 4 χρυσές λίρες από ηλικιωμένη για ''χειρουργική επέμβαση'' συγγενικού της προσώπου

Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων εξιχνιάστηκε -1- περίπτωση απάτης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος -2- αλλοδαπών γυναικών και -1- άγνωστου,

Εξιχνίαση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης – σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών ατόμων

Από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων εξιχνιάστηκε -1- περίπτωση απάτης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος -2- αλλοδαπών γυναικών και -1- άγνωστου, μέχρι στιγμής, συνεργού τους.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της 07-01-2022, άγνωστος δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με ηλικιωμένη ημεδαπή και προσποιήθηκε το γιατρό, με το πρόσχημα ότι συγγενικό της πρόσωπο χρειάζεται χειρουργική επέμβαση.

Όπως εξακριβώθηκε, από την ηλικιωμένη αποσπάστηκε το χρηματικό ποσό των -2.000- ευρώ και -4- χρυσές λίρες, ενώ ρόλο «εισπράκτορα» είχαν οι -2- αλλοδαπές.

Trikalanews
Author: Trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.