ΑθλητικαΤα νέα της πόλης

Trikala Basket: Πολλές ατυχίες και φιλική ήττα από τον Αίαντα Ευόσμου

2 Oct 2022
Trikala Basket: Πολλές ατυχίες και φιλική ήττα από τον Αίαντα Ευόσμου

Φιλική ήττα αλλά και αρκετούς τραυματισμούς για τα Trikala Βasket είχε η πρώτη ημέρα του τουρνουά

Φιλική ήττα αλλά και αρκετούς τραυματισμούς για τα Trikala Βasket είχε η πρώτη ημέρα του τουρνουά στη μνήμη του Δημήτρη Γκίμα που διεξάγεται στην Βέροια.
Απέναντι στον Αίαντα Ευόσμου, ομάδα που αγωνίζεται στην Α2 και με δύο Αμερικανούς στο ρόστερ της, τα Τρίκαλα στάθηκαν περίφημα για κάτι παραπάνω από το μισό του αγώνα και ήταν μπροστά στο σκορ.
Όμως οι τραυματισμοί των Μήνου και Τριανταφύλλου μαζί με τις απουσίες των Βαζούκη και Ψύρρα… άφησαν την ομάδα ουσιαστικά χωρίς επιλογές στην θέση «1». Μέσα σε όλα αυτά ήρθε και ένας μικροτραυματισμός του Βαβάτσικου μετά από σύγκρουση με αποτέλεσμα ο βαθμός δυσκολίας απέναντι στον Αίαντα να ανέβει πολύ και να έρθει η ήττα με σκορ 63-49.
Πριν την έναρξη του αγώνα τα Τρίκαλα απέτισαν φόρο τιμής στον Δημήτρη Γκίμα, έναν εργάτη του μπάσκετ που έφυγε πρόωρα από την ζωή ενώ αύριο αντιμετωπίζει τον Φίλιππο Βέροιας.
Τα δεκάλεπτα: 15-17, 27-36, 42-43, 63-49
Trikala Basket: (Φόρος) Μήνου, Κολότσιος, Παπαχρήστος 7(1), Μοσχόπουλος, Μπουργανός 3(1), Τριανταφύλλου 10(2), Δέσπος 7, Βαβάτσικος 4, Νέσσης 5(1), Τζόκας, Ράπτης 13.
* Στην φωτογραφία, ο πρόεδρος των Trikala Basket, Κώστας Σκρέτας και ο αθλητής Αλέξης Ράπτης ο οποίος είχε προπονητή τον Δημήτρη Γκίμα, απότισαν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο κόουτς.
Trikalanews
Author: Trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.