Τα νέα της πόληςΠρωτοσέλιδα

Τρίκαλα: Στο χειρουργείο 69χρονος μετά από πτώση σε οικοδομή – Εκτός κινδύνου

8 Dec 2025
Επειγοντα περιστατικά Νοσοκομείο τρικάλων

Σε οικοδομή στα Τρίκαλα τραυματίστηκε 69χρονος μετά από πτώση από ύψος τη Δευτέρα. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και εισήχθη στο χειρουργείο, εκτός κινδύνου.

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας σε οικοδομή στα Τρίκαλα, όταν ένας 69χρονος έπεσε από ύψος κατά τη διάρκεια εργασιών.

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε και στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις, ο 69χρονος φέρει κατάγματα, ωστόσο η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Οι γιατροί έκριναν αναγκαία την εισαγωγή του στο χειρουργείο για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του.

Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η πτώση ερευνώνται, ενώ αναμένονται και οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων ασφάλειας στο σημείο εργασίας.

Trikalanews
Author: Trikalanews



Δημοφιλη

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.