ΠρωτοσέλιδαΤα νέα της πόλης

Τρίκαλα: Ηλικιωμένος έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε

8 May 2024
Τρίκαλα: Ηλικιωμένος έπαθε ανακοπή ενώ οδηγούσε

Ο 86χρονος φέρεται λόγω της κατάστασης της υγείας του να συγκρούστηκε με κολώνα και άλλο σταθερό αντικείμενο

Ο 86χρονος φέρεται λόγω της κατάστασης της υγείας του να συγκρούστηκε με κολώνα και άλλο σταθερό αντικείμενο

Ένα ακόμη περιστατικό με ανακοπή καρδιάς στο τιμόνι σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή του Διαλεχτού στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr, ο 86χρονος συμπολίτης μας Δ. Λ. , ενώ κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο της περιοχής, φέρεται να αισθάνθηκε αδιαθεσία και στην προσπάθειά του να σταματήσει το αυτοκίνητο, συγκρούστηκε αρχικά με κολώνα και έπειτα με άλλο σταθερό αντικείμενο.

Στο σημείο, έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να διαπιστώνουν ότι ήδη είχε επέλθει ο θάνατός του, πιθανότατα από ανακοπή.

trikalanews
Author: trikalanews



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.