Στη σύλληψη ενός 37χρονου ημεδαπού προχώρησαν χθες το πρωί στα Τρίκαλα αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του.
Κατά τη νομότυπη έρευνα, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «LAURI», οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα… πλήρως εξοπλισμένο «πράσινο εργαστήρι», καθώς σε δωμάτιο του διαμερίσματος είχε στηθεί οργανωμένη φυτεία υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης.
Συνολικά κατασχέθηκαν 51 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 40 έως 90 εκατοστά, καθώς και εκτενής εξοπλισμός υδροπονίας, που περιλάμβανε θαλάμους καλλιέργειας, δεκάδες γλάστρες, ανεμιστήρες, λάμπες, χρονοδιακόπτες και λιπάσματα — εξοπλισμός που δύσκολα περνά απαρατήρητος σε ένα διαμέρισμα.
Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 79,4 γραμμάρια αποξηραμένης κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας.
Για την υπόθεση συνελήφθη ο 37χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Τρικάλων.

