Τρίκαλα: Σε ποιες περιοχές θα γίνει διακοπή ρεύματος την Πέμπτη και την Παρασκευή

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 10/02/2022

1. Από ώρα 12:00-14:00 Στα χωριά Φωτάδα, Βαλομάνδρι καθώς και ο δρόμος από Παραπόταμο προς Βαλομάνδρι, αριστερά και δεξιά και τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες της περιοχής.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/02/2022

1. Από ώρα 08:00-15:00 Στους Αγίους Αποστόλους όχι το χωριό, βιοτεχνία ζωοτροφών ΤΖΙΑΤΖΙΑΣ τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες της παραπάνω περιοχής.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΔΕΔΔΗΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή