Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βαβάτσικος: «Για τον κόσμο των Τρικάλων έχω ακούσει τα καλύτερα»

Στην αθλητική εκπομπή του “Ράδιο Ζυγός” μίλησε ο Γιάννης Βαβάτσικος ο οποίος συμφώνησε με τα Trikala Basket και θα τα ενισχύσει την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Τρικάλων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων…

– Στους λόγους που επέλεξε τα Τρίκαλα:
«Αρχικά να πω ότι έπρεπε να γίνει μια κίνηση για την πόλη των Τρικάλων, και αναφέρομαι στην συγχώνευση των τριών ομάδων. Είδαμε πέρυσι ότι και ο Αίολος/Γόμφοι και οι Ίκαροι πρωταγωνίστησαν στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής. Είναι ευκαιρία να συγκεντρωθούν τα παιδιά από τα Τρίκαλα για να φτιάξουν μια δυνατή ομάδα.
Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση μου να έρθω στα Τρίκαλα. Έπαιξαν ρόλο οι κ. Σκρέτας, μ Παπαγεωργίου και Ηλιάδης καθώς και ο προπονητής ο Χάρης Φόρος. Με το που άκουσα το όραμα που έχει αυτή η ομάδα ήταν εύκολο να πω το “ναι”».

– Στους πρωταγωνιστικούς στόχους των Τρικάλων:
«Εννοείται ότι θέλουμε να πρωταγωνιστήσει η ομάδα. Με τις κινήσεις που κάνει η ομάδα θα δημιουργηθεί ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο που οφείλει να πρωταγωνιστήσει. Γεροί να είμαστε όλοι οι αθλητές, να μην έχουμε πάλι θέματα με ιούς και πανδημίες… και ότι είναι να γίνει, θα γίνει».

– Μίλησε σχετικά με την απόφαση της ΕΟΚ για συμμετοχή ενός κοινοτικού στη Β’ Εθνική:
«Με βρίσκει αντίθετο αυτή η πρόθεση. Είναι οι κατηγορίες που θα πρέπει να δοθεί χρόνος συμμετοχής και να δοθεί εμπιστοσύνη στα νέα παιδιά για να ανέβουν όσο μπορούν στις κατηγορίες».

– Και στο τέλος έδωσε μήνυμα στον κόσμο των Τρικάλων:
«Για τον κόσμο των Τρικάλων έχω ακούσει τα καλύτερα. Έχει δείξει ότι αγκαλιάζει το μπάσκετ, τον θέλουμε δίπλα μας στη νέα αυτή προσπάθεια. Θα προσπαθήσω να δώσω το 110% των δυνατοτήτων μου για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και να βοηθήσω να ανέβει η ομάδα κατηγορία».

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή