ΤρίκαλαΤα νέα της πόλης

Βελτίωση και διαμόρφωση δρόμων στις Σπαθάδες

23 Mar 2021
Βελτίωση και διαμόρφωση δρόμων στις Σπαθάδες

Με ένα ακόμη έργο ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει τις παρεμβάσεις στα χωριά. Αυτή τη φορά

Με ένα ακόμη έργο ο Δήμος Τρικκαίων συνεχίζει τις παρεμβάσεις στα χωριά. Αυτή τη φορά πρόκειται για τη «Διαμόρφωση χώρων – βελτίωση προσβασιμότητας κοιμητηρίου Κοινότητας Σπαθάδων».

Τη σχετική σύμβαση υπέγραψε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και ο εκπρόσωπος της εταιρείας «Δημήτρης Σκαμάγκης». Το ποσό ανέρχεται σε 7.250€ (με ΦΠΑ) και ο εργολάβος προέκυψε από το σύστημα της ηλεκτρονικής κλήρωσης.

Το έργο αφορά σε εργασίες για τη διαμόρφωση οδών εντός των Σπαθάδων, με τα κατάλληλα υλικά, με δομικό πλέγμα και με γνώμονα την εξυπηρέτηση των κατοίκων

trikalanews
Author: trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.