Υπολοιποι ΔημοιΆρθρα – Απόψεις

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας και Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων: «ΚΑΜ – Κάνουμε την Απόσταση Μικρότερη»

24 May 2022
Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας και Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων: «ΚΑΜ - Κάνουμε την Απόσταση Μικρότερη»

Η Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας και η Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων με χαρά ανακοινώνουν τη  συνέχιση του επιτυχημένου προγράμματος

Η Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας και η Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων με χαρά ανακοινώνουν τη  συνέχιση του επιτυχημένου προγράμματος «Κάνουμε την Απόσταση Μικρότερη» για τα έτη 2022-2023.

Σκοπός του προγράμματος είναι η ενίσχυση της μάθησης, η προώθηση της σκέψης και η στήριξη προγραμμάτων διδασκαλίας απομακρυσμένων Σχολείων του Δήμου Μετεώρων. Επιπρόσθετα, αποτελεί κοινή επιδίωξη η ενθάρρυνση και υποστήριξη των παιδιών που επιθυμούν να μαθαίνουν και να εξελίσσονται, συνεισφέροντας από κοινού στη δημιουργία ενός θετικού περιβάλλοντος διαρκούς μάθησης και προωθώντας παράλληλα τη συλλογική προσπάθεια και τη δύναμη της συνεργασίας ως πρότυπο λειτουργίας, στα πλαίσια της δια βίου εκπαίδευσης.

Ευχαριστούμε τον Αστυνομικό Διευθυντή της Δ.Α. Τρικάλων, κ. Δημήτρη Μήτραινα για τη συνεργασία.

 Θεόπη Κατσιαμάνη
Διευθύντρια Βιβλιοθήκης

Trikalanews
Author: Trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.