Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας: Τηλεδιάσκεψη με το γνωστό συγγραφέα κ. Χρήστο Χωμενίδη

Σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 24 Απριλίου η τηλεδιάσκεψη με τον γνωστό και αγαπημένο συγγραφέα κ. Χρήστο Χωμενίδη. Ο κ. Χωμενίδης αναφέρθηκε στη συγγραφική του δραστηριότητα και τη χαρά της δημιουργίας ενός νέου βιβλίου. Όπως ο ίδιος ανέφερε:«…μ’ αρέσει να δημιουργώ ένα σύμπαν με τους δικούς μου αισθητικούς όρους…».Η καθημερινότητά του είναι να γράφει και δήλωσε ότι του αρέσει να αποτυπώνει με νατουραλιστικό τρόπο την ελληνική κοινωνία.Η συζήτηση δεν περιορίστηκε μόνο στο θέμα του βιβλίου αλλά εκφράστηκαν απόψεις και για τη σημερινή κοινωνικοοικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα εν μέσω πανδημίας.

Ο κ. Χωμενίδης συζήτησε με το κοινό και απάντησε με ειλικρίνεια και αμεσότητα στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Την τηλεδιάσκεψη παρακολούθησε και συμμετείχε στη συζήτηση η κα Κατερίνα Δημουλά, Πρόεδρος της Βιβλιοθήκης, καθώς και ο Αντιπρόεδρος κ. Απόστολος Ηλιόπουλος, οι οποίοι ζουν στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ευχαριστούμε τον κ. Χωμενίδη που αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας και του ευχόμαστε καλοτάξιδο το νέο του βιβλίο που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Ελπίζουμε σε μια δια ζώσης επαφή μαζί του, αφού δεσμεύτηκε να επισκεφθεί τη Βιβλιοθήκη όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή