Μαγνησία

Βόλος: Τοξικομανής «χτυπά» συνέχεια σπίτι ηλικιωμένης

7 Nov 2023
Βόλος: Τοξικομανής «χτυπά» συνέχεια σπίτι ηλικιωμένης

«Θέλω μόνο να με αφήσει ήσυχη»

Χωρίς να εμφανιστεί δικάστηκε χθες από το Αυτόφωρο ένας χρήστης ουσιών, που “μπούκαρε” σε σπίτι στη Νεάπολη για να κλέψει.

Στο δικαστήριο εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο του και η 50χρονη ιδιοκτήτρια της κατοικίας περιέγραψε στο δικαστήριο όσα συνέβησαν στις 26 Οκτωβρίου, όταν ο δράστης της έκλεψε το πορτοφόλι πάνω από το τραπέζι της κουζίνας, αλλά για την κλοπή την ενημέρωσε η αστυνομία…

Ο δράστης συχνάζει στη συνοικία, όπου γίνεται από τον καταυλισμό των Ρομά διακίνηση, αλλά στις γειτονιές υπάρχει αστυνομική παρουσία.

Αστυνομικοί τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν πάνω του το πορτοφόλι της γυναίκας, με 60 ευρώ και τραπεζικές κάρτες. Η ίδια δήλωσε χθες στο δικαστήριο πως δεν επιθυμούσε την ποινική δίωξη ενός ανθρώπου που είναι άρρωστος, ενώ κατέθεσε και μια ηλικιωμένη από την γειτονιά στο σπίτι της οποίας έχει “μπει” δυο φορές.

“Δύο φορές ήρθε μέσα στο σπίτι, αλλά δεν με πείραξε καθόλου. Την τρίτη φορά τα παιδιά μου περάσανε κάμερα και μια ημέρα που έλειπα στο ΙΚΑ, τον είδανε από το κινητό να είναι έξω από το σπίτι και να μου χτυπά τα παντζούρια.

Θέλω να μην με ξαναενοχλήσει γιατί είμαι μόνη μου, Δεν θέλω την ποινική του δίωξη , μόνο να με αφήσει ήσυχη”, είπε ηλικιωμένη.

Ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε σε 12 μήνες.

Πηγή: gegonota.news

TrikalaNews
Author: TrikalaNews



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.