Μαγνησία

Βόλος: «Βούτηξε» πάνω από 15.000 ευρώ από βενζινάδικο

17 Nov 2023
Βόλος: «Βούτηξε» πάνω από 15.000 ευρώ από βενζινάδικο

Βρέθηκε ο δράστης και τα χρήματα

Βρέθηκε ο δράστης και τα χρήματα

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για τα αδικήματα της κλοπής και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, στις 10 Νοέμβρίου στον Βόλο, ο δράστης μετέβη σε πρατήριο υγρών καυσίμων, ιδιοκτησίας ημεδαπής, και αφαίρεσε  το χρηματικό ποσό των 15.895 ευρώ από ανασφάλιστο ντουλάπι.

Σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το μεγαλύτερο μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού και συγκεκριμένα το ποσό των 14.125 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο του, σπρέι πιπεριού και ρουχισμός.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.