ΠρωτοσέλιδαΤα νέα της πόλης

Ξεκίνησε η έρευνα αγοράς για Σαρακοστιανά από τους Τρικαλινούς

15 Mar 2024
Ξεκίνησε η έρευνα αγοράς για Σαρακοστιανά από τους Τρικαλινούς

Τα θαλασσινά σε πρώτο πλάνο

Τα θαλασσινά σε πρώτο πλάνο

«Στις αγορές» βγήκαν οι Τρικαλινοί ήδη αναζητώντας πρώτες ύλες για το Σαρακοστιανό τραπέζι αρχής γενομένης από την Καθαρά Δευτέρα.

Όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr, γίνεται λοιπόν η πρώτη «διαγνωστική» βόλτα στους πάγκους ιχθυοπωλείων ώστε να δούνε πού θα κυμανθούν μαλάκια και οστρακοειδή που έχουν εξάλλου και την τιμητική τους.

Οι τιμές βέβαια σε κάποια προϊόντα παραμένουν απαγορευτικές και δυσανάλογες με τις οικονομικές δυνατότητες των καταναλωτών. Ωστόσο, υπάρχουν πάντα και πιο οικονομικές λύσεις εξίσου ποιοτικές.

Η κορύφωση βέβαια στην κίνηση αναμένεται από αύριο Σάββατο ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι φέτος, για πρώτη φορά έχει αρχίσει το ψήσιμο της λαγάνας με τους καταναλωτές να ενδίδουν σε μια δοκιμή από φούρνους της περιοχής πριν την Καθαρά Δευτέρα που το θέλει η παράδοση.

trikalanews
Author: trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.