Ξεκινούν τα πρώτα φιλικά για τους Ικάρους

Η σκληρή δουλειά των Ικάρων Τρικάλων…. συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και τους παίκτες να βγάζουν χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα του τεχνικού τιμ.

Μέσα στις επόμενες ημέρες μάλιστα θα ξεκινήσουν και τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας τα οποία και έχουν ως εξής.

Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, οι Ίκαροι θα αντιμετωπίσουν στο κλειστό της Μπάρας τον ΑΟ Τρίκαλα σε ένα φιλικό που θα ξεκινήσει στις 17.30.

Την Τετάρτη το πρωί η αποστολή των “κιτρινόμαυρων” θα αναχωρήσει για τον Βελβεντό Κοζάνης όπου και θα πραγματοποιήσει το 2ο στάδιο της προετοιμασίας της. Εκεί μάλιστα θα δώσει και δύο πολύ δυνατά φιλικά. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου θα παίξει στο κλειστό Βελβεντού στις 17.30 με τον Πρωτέα Γρεβενών (Β’ Εθνική) ενώ την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου θα παίξει στις 16.00 με τον ιδιαίτερα ενισχυμένο Αριστοτέλη Φλώρινας (Γ’ Εθνική).

Την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου η ομάδα θα επιστρέψει στην βάση της και στις 16, ημέρα Τετάρτη, θα υποδεχτεί στο κλειστό της Μπάρας στις 17.30 τη Νίκη Βόλου (Β’ Εθνική).

Στις 20 του μήνα στις 17.30 ο Έσπερος Λαμίας (Β’ Εθνική) θα φιλοξενηθεί στη Μπάρα σε ένα ακόμη φιλικό ενώ στις 23 Σεπτεμβρίου στις 17.30 στο ίδιο κλειστό οι Ίκαροι θα υποδεχτούν τους Γόμφους (Γ’ Εθνική). Τέλος από τις 26 έως τις 28 Σεπτεμβρίου οι Ίκαροι Τρικάλων θα συμμετάσχουν σε τουρνουά στην Θεσσαλονίκη.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή