ΠρωτοσέλιδαΥπολοιποι Δημοι

Ξηρόκαμπος Καλαμπάκας: «Χτενίζουν» την περιοχή για τον 86χρονο

6 Apr 2024
Ξηρόκαμπος Καλαμπάκας: «Χτενίζουν» την περιοχή για τον 86χρονο

Ακόμη αγνοείται ο ηλικιωμένος

Ακόμη αγνοείται ο ηλικιωμένος

«Πυρετωδώς» συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 86χρονου Θωμά Καρανίκα από αστυνομικές αρχές, πυροσβεστική, συγγενείς και συγχωριανούς του.

Όπως ανέφερε εχθές στο Trikalanews.gr, ο γιος του ηλικιωμένου, κ. Γιάννης Καρανίκας, ο πατέρας του πάσχει από άνοια. Πέμπτη το βράδυ λοιπόν φορώντας μόνο τις παντόφλες του κι ένα παλιό μπουφάν έφυγε από την μπαλκονόπορτα του σπιτιού, χωρίς να τον αντιληφθεί αρχικά η επίσης ηλικιωμένη σύζυγός του.

Όταν το αντιλήφθηκε, αμέσως ειδοποίησε τον γιο της και ακολούθως ειδοποιήθηκαν και αρχές.

Έχουν ήδη περάσει αρκετές ώρες από την εξαφάνισή του, επομένως είναι σημαντικό όποιος δει ή ακούσει κάτι να επικοινωνήσει άμεσα με τον γιο του στο 6937900696 ή να καλέσει την αστυνομία.

Trikalanews
Author: Trikalanews



Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.