Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Τρικάλων συμμετείχε σε αγιασμούς σχολικών μονάδων των Τρικάλων και της Φαρκαδόνας, παρουσία των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Χρήστο Τρικάλη και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Αλέξανδρο Καπανιάρη.
Συγκεκριμένα, βρέθηκε στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων, στο Ειδικό Δημοτικό και Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο Τρικάλων στις Καρυές και στο Γυμνάσιο και ΕΠΑΛ Φαρκαδόνας.
Οι τελετές του καθιερωμένου Αγιασμού τελέστηκαν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο, παρουσία βουλευτών, αυτοδιοικητικών, στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών, σε κλίμα συγκίνησης και αισιοδοξίας, με τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς να μοιράζονται τη χαρά των παιδιών.
Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Τρικάλων Χρύσα Ντιντή ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία και επιτυχίες ενώ εξέφρασε την πλήρη στήριξη της Περιφερειακής Αρχής, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, για τη δημιουργία ενός σχολικού περιβάλλοντος που θα συμβάλλει στην επίτευξη των στόχων και των επιδιώξεων των μαθητών και των εκπαιδευτικών.