Ελλάδα

Χτύπησαν και λήστεψαν νεαρό επιχειρηματία

17 Oct 2017
Χτύπησαν και λήστεψαν νεαρό επιχειρηματία

Καρτέρι σε νεαρό επιχειρηματία έστησαν άγνωστοι για να τον ληστέψουν.

Καρτέρι σε νεαρό επιχειρηματία έστησαν άγνωστοι για να τον ληστέψουν.

Το περιστατικό έγινε στα Γιαννιτσά και σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά οι δράστες παραμόνευαν έξω από το σπίτι του 31χρονου και όταν επέστρεψε τον χτύπησαν, με συνέπεια να πέσει αναίσθητος στο έδαφος.

Στη συνέχεια οι δράστες μπήκαν στη διώροφη μονοκατοικία, την οποία έκαναν «φύλλο και φτερό» και τελικά άρπαξαν κοσμήματα και χρήματα από ανασφάλιστο χρηματοκιβώτιο.

Όταν το θύμα συνήλθε ειδοποίησε την Αστυνομία, ενώ προληπτικά διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της πόλης.
 



Τελευταίες Ειδήσεις
Μπισκότα Βιολάντα
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.