Ελλάδα

Ξυλοκόπησαν άγρια οδηγό λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη

Πώς σημειώθηκε το περιστατικό

12 Apr 2023

Επίθεση από 6 άτομα δέχθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το thesstoday, όλα ξεκίνησαν όταν κάποιοι από τους δράστες κατέβηκαν σε στάση, άθελά τους όμως, καθώς δευτερόλεπτα μετά επιχείρησαν να επιβιβαστούν και πάλι στο λεωφορείο.

Τότε και για άγνωστο λόγο, ξεκίνησε προστριβή με τον οδηγό, ο οποίος δέχθηκε ομαδική επίθεση, ενώ μάλιστα από την ένταση λίγο έλειψε να σπάσει και η μπροστινή πόρτα του οχήματος.

Στο λεωφορείο επικράτησε αναστάτωση και μάλιστα κάποιοι από τους υπόλοιπους επιβάτες προσέτρεξαν ώστε να βοηθήσουν τον οδηγό, ο οποίος από τα απανωτά χτυπήματα τραυματίστηκε στο χέρι, με το οποίο προσπαθούσε να προστατεύσει τον εαυτό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα μετέβη στο Α.Τ. Νεαπόλεως – Συκεών ώστε να υποβάλει μήνυση κατά αγνώστων, με την αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

trikalanews
Author: trikalanews

Διαβάστε επίσης


«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Τα νέα της πόλης

«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.

Read More

Ζήσε τη επόμενη περιπέτειά σου ... στον Παρνασσό!
Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.