Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Καταβολή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) για τον μήνα Αύγουστο

Με απόφαση της Υπουργού Εργασίας εγκρίθηκε η μεταφορά της πίστωσης για την πληρωμή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) μηνός Αυγούστου.

Σύμφωνα με «δελτίο τύπου» του Υπουργείου,  η πληρωμή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) και η πίστωση των καρτών θα γίνει το διήμερο 24-25 Αυγούστου.

Η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Το Υπουργείο Εργασίας, ενημερώνει ότι «μετά από έλεγχο διαπιστώθηκε η ύπαρξη αχρησιμοποίητων υπολοίπων σε κάποιες Κάρτες Αλληλεγγύης (σίτισης), γνωστοποιούμε ότι έχει δοθεί η δυνατότητα χρήσης αυτών των υπολοίπων μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου. Εάν τέτοιες κάρτες με αχρησιμοποίητα υπόλοιπα έχουν χαθεί ή καταστραφεί, οι δικαιούχοι μπορούν να ζητήσουν την επανέκδοση απευθείας από την Εθνική Τράπεζα».

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή