Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Με 12 θέματα το Δ.Σ. Σοφάδων

Με 12 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει μεθαύριο Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σοφάδων.

Τα θέματα είναι τα εξής:

1. Έγκριση μελέτης προμήθειας Δήμου Σοφάδων «Προμήθεια – εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου led & προμήθεια λαμπτήρων τύπου led εξοικονόμησης ενέργειας στο δημοτικό φωτισμό» προϋπολογισμού 1.438.052,80 ευρώ.

2. 13η αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017.

3. Έγκριση διενέργειας & καθορισμός τρόπου ανάθεσης προμήθειας.

4. Έγκριση ή μη χορήγησης χρηματικού βοηθήματος σε δημότη μας.

5. Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. και του 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΑΝΩΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΦΑΔΩΝ».

6. Εκδίκαση ένστασης του αναδόχου «ΑΛΚ. ΣΠΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Τ.Ε.» κατά της υπ’ αριθμ. 12821/13-7-2017 απόφασης κήρυξης έκπτωσής του στο έργο: «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΑΝΩΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΦΑΔΩΝ».

7. Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. και του Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ».

8. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 96/2017 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Σοφάδων που αφορά την έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης για τα αποτελέσματα εκτέλεσης του προϋπολογισμού οικ. έτους 2017 (Β τρίμηνο).

9. Μεταβίβαση επαγγελματικής άδειας πωλητή λαϊκών αγορών.

10. Εξέταση αιτήματος του Δασικού Συνεταιρισμού Θραψιμίου για την απευθείας εκμίσθωση της εκμετάλλευσης της δασικής συστάδας 26 του διακατεχόμενου δάσους Βαθυλάκκου, με σκοπό την κάλυψη των ατομικών αναγκών σε καυσόξυλα των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Βαθυλάκκου του Δήμου Σοφάδων στο διαχειριστικό έτος 2017.

11. Εξέταση αιτήματος του Δασικού Συνεταιρισμού Βαθυλάκκου για την απευθείας εκμίσθωση της εκμετάλλευσης της δασικής συστάδας 10α του διακατεχόμενου δάσους Αηδονοχωρίου με σκοπό την κάλυψη των ατομικών αναγκών σε καυσόξυλα των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Αηδονοχωρίου του Δήμου Σοφάδων στο διαχειριστικό έτος 2017.

12. 14η αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017.

 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή