Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

1+1 χιονοδρομικά κέντρα που μπορούν εύκολα να προσεγγίσουν οι Τρικαλινοί

Δείτε ποια είναι και τι προσφέρουν

Με τα χιόνια να έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στις ορεινές κορυφές, οι λάτρεις του σκι στα Τρίκαλα ήδη αναζητούν…. ανοιχτό χιονοδρομικό κέντρο.

Το Trikalanews.gr σας παρουσιάζει λοιπόν δύο περιπτώσεις που και λειτουργούν και σίγουρα θα σας μαγέψουν αφού βρίσκονται σε απαράμιλλης ομορφιάς χιονισμένα τοπία δίνοντάς σας τη δυνατότητα και να ασκηθείτε στο αγαπημένο σας χειμερινό σπορ και να απολαύσετε τη φιλοξενία στις περιοχές.

Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου Μετσόβου

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου ξεκίνησε να λειτουργεί το 2012 και αποτελεί το νεότερο χιονοδρομικό κέντρο στην Ελλάδα. Το Anilio Park αποτελεί ένα ξεχωριστό σημείο συνάντησης για σκι, χιονοδρομίες, trekking, ορειβασία, ποδηλασία, εναλλακτικούς τρόπους χαλάρωσης και διασκέδασης, στο γεωγραφικό κόμβο Μακεδονίας-Ηπείρου-Θεσσαλίας.

Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου

Το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου δημιουργήθηκε από τον ΕΟΣ Βόλου το 1967, οπότε λειτούργησε και ο πρώτος εναέριος αναβατήρας. Διαθέτει πίστες ιδανικές για κάθε δραστηριότητα στο χιόνι, ενώ την ίδια στιγμή αποτελεί και ένα μεγάλο «μπαλκόνι» με θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου – είναι ίσως το μοναδικό χιονοδρομικό στον κόσμο που βρίσκεται τόσο κοντά στη θάλασσα. Ένα από τα μεγάλα ατού του Πηλίου είναι οι πετυχημένες εκδηλώσεις νυχτερινού σκι. Μάλιστα, είναι από τα πρώτα χιονοδρομικά που καθιέρωσαν το νυχτερινό σκι στη χώρα μας.

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή