Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

10 μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές του Α.Σ.Τ στο Βαλκανικό και Μεσογειακό πρωτάθλημα πάλης με την εθνική ομάδα

Επιτυχίες για τους Αθλητές του Α.Σ.Τ με την εθνική ομάδα πάλης κατακτώντας 3 μετάλλια στους Βαλκανικούς αγώνες παίδων-κορασίδων και 7 μετάλλια στο Μεσογειακό πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων.

Οι αγώνες διεξήχθησαν στην πόλη της Ξάνθης 28 έως 31 Οκτωβρίου όπου συμμετείχαν 18 χώρες.

Οι αθλητές του Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ κατέκτησαν συνολικά 10 μετάλλια σε Βαλκανικό και Μεσογειακό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας πάλης, εκ των οποίων (2) Χρυσά, (5) Αργυρά και (3) χάλκινα.

Αναλυτικά:

Χρυσό μετάλλιο 1ος Μεσογειονίκης εφήβων: Αποστόλης Τσιόβολος κερδίζοντας όλους τους αγώνες χωρίς να δώσει ούτε ένα πόντο όντως ο καλύτερος της κατηγορίας επιβεβαίωσε το τίτλο του φαβορί.

Χρυσό μετάλλιο 1ή Μεσογειονίκης και Χάλκινο μετάλλιο 3ή Βαλκανιονίκης κορασίδων: Θεοδώρα Αργυρίου αν και η μικρότερη κατά δύο χρόνια αθλήτρια της κατηγορίας, έδειξε ότι έχει πολύ μέλλον μπροστά της.

Αργυρό μετάλλιο 2ος Βαλκανιονίκης και Αργυρό μετάλλιο 2ος Μεσογειονίκης παίδων: Δημήτρης Θάνος και αυτός μικρότερος κατά δύο χρόνια αθλητής της κατηγορίας, έχασε το χρυσό από τον Ρουμάνο αθλητή με σκορ 1-1, η εμφάνιση του μας άφησε ελπίδες για μεγάλες προσδοκίες στο μέλλον.

Αργυρό μετάλλιο 2ή Βαλκανιονίκης και 2ή Μεσογειονίκης κορασίδων: Κρυσταλία Μπαρτζιώκα έχασε λόγω έλλειψης εμπειρίας από μεγάλους αγώνες την ευκαιρία να κερδίσει το χρυσό.

Αργυρό μετάλλιο 2ή Μεσογειονίκης νεανίδων: Ευαγγελία Ψωμά, πραγματοποιήσε πολύ ωραία εμφάνιση έδειξε για μια ακόμη φορά ότι το μέλλον της ανήκει, καθώς πάλεψε στην κατηγορία των νεανίδων ενώ είναι ακόμα κορασίδα, έχασε στον τελικό από την αθλήτρια της Ισπανίας.

Χάλκινο μετάλλιο 3ή Μεσογειονίκης κορασίδων: Βασιλική Κλημενώβ, λόγο ενός τραυματισμού στο χέρι δεν μπορούσε να διεκδίκηση κάτι καλύτερο.

Χάλκινο μετάλλιο 3ος Μεσογειονίκης εφήβων: Γρηγόρης Κοντοβουνήσιος έχασε την ευκαιρία να διεκδίκηση το χρυσό μετάλλιο από τον Αίγυπτιο αθλητή με 6-5 στα τελευταία δευτερόλεπτα και ενώ είχε προηγηθεί με 5-0.

4ος Μεσογειονίκης εφήβων: Θωμάς Βασδέκης εάν και ανήκει στην κατηγορία των παιδιών έχασε το χάλκινο μετάλλιο με 6-4 από τον πέμπτο στον κόσμο Αίγυπτιο αθλητή, η εμφάνιση του όμως μας δίνει ελπίδες για το μέλλον.

Το Δ.Σ και ο πρόεδρος του Α.Σ.Τ θέλουν να εκφράσουν τα συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που μας έκαναν περήφανους με την εθνική ομάδα καθώς και τον προπονητή τους Βασίλειο Μότσιο για αυτή την μεγάλη επιτυχία.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή