Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Διακοπές στην φανταστική πόλη των Ιωαννίνων

Και να που ήρθε η στιγμή να κάνετε τις διακοπές σας. Περιμένατε τόσο καιρό καρτερικά για να μπορέσετε να πάρετε την άδειά σας και είναι στα τέλη του καλοκαιριού. Τουλάχιστον είναι σίγουρο, πως οι περισσότεροι ταξιδιώτες έχουν γυρίσει στις βάσεις τους και δεν θα βρεθείτε σε μπούγιο κόσμου και φασαρία. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως, οι πραγματικές διακοπές ξεκινάνε μετά την Παναγιά και τελειώνουν μέχρι να ξεκινήσουν τα σχολεία.

Και τι καλύτερο για εσάς που ξέρετε ακριβώς τι είδους διακοπές θέλετε. Είμαστε σίγουροι πως λίγο πολύ, έχετε ακούσει για την φανταστική πόλη των Ιωαννίνων. Μπορεί να έχετε και αρκετούς γνωστούς εκεί, που θα θέλατε να επισκεφθείτε. Το βέβαιο είναι ότι πρόκειται για μια καταπληκτική πόλη, που θα σας μαγέψει.

Αν ποτέ την επισκεφθείτε, θα βρείτε αμέτρητα ξενοδοχεία στα Ιωάννινα που πραγματικά θα σας αφήσουν άναυδους με τις υπηρεσίες που παρέχουν και τη φιλικότητά τους προς τους επισκέπτες. Εμείς, είμαστε εδώ, για να σας δώσουμε μερικές συμβουλές για να βρείτε τα καλύτερα ξενοδοχεία σαν ταξιδιώτες και να επωφεληθείτε στο έπακρο των υπηρεσιών τους.

Για να επιλέξετε ένα ξενοδοχείο, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με τη τοποθεσία αυτού. Και τι εννοούμε με αυτό; Το ξενοδοχείο που θα μείνετε θα ήταν ιδανικό να βρίσκεται όσο πιο κοντά στο κέντρο της πόλης, διότι αυτό από μόνο του θα σας γλυτώσει χρήματα από τις «άσκοπες» μετακινήσεις που θα δίνατε για ένα το οποίο θα φάνταζε φθηνότερο, αλλά θα ήταν αρκετά μακριά από το κέντρο της πόλης.

Πιστέψτε μας, δεν είναι ωραίο να δίνετε για μετά τα μεσάνυχτα χρήματα σε ταξί, για να σας επιστρέψει στη περιοχή σας, επειδή επιλέξατε να διασκεδάσετε μέχρι αργά το βράδυ. Άρα ο τόπος που είναι το ξενοδοχείο παίζει καθοριστικό ρόλο στο budget που θα χαλάσετε. Σκεφθείτε έξυπνα λοιπόν.

Τώρα αν έχετε το αυτοκίνητό σας κοντά, καλό θα ήταν να βρείτε κάποιο που να προσφέρει και ιδιωτικό parking. Τα περισσότερα ξενοδοχεία στα Ιωάννινα τη συγκεκριμένη υπηρεσία την προσφέρουν, άρα αν ταξιδέψετε προς τα κει με το δικό σας μεταφορικό μέσο, τότε δεν έχετε να φοβάστε για κάτι. Αυτό θα έχουμε να το λέμε πάντως, μιας και σε όσα μέρη γυρίσαμε στη χώρα, δεν ήταν και λίγα τα καταλύματα που δεν είχαν στη διάθεσή τους ιδιωτικό χώρο για να παρκάρουν οι πελάτες τα οχήματά τους.

Πάμε στο πιο σημαντικό απ’ όλα και δε θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο εκτός από τη τιμή. Το καλό είναι, ότι στη περιοχή θα βρείτε ξενοδοχεία για όλα τα «βαλάντια». Αν θελήσετε κάτι οικονομικό, υπάρχει και χωρίς να κάνει εκπτώσεις σε υπηρεσίες. Οκ! Μπορεί να μην έχει πισίνα, αλλά σε αυτό το budget… who cares? Από κει και πέρα, όσο ανεβαίνει η τιμή του δωματίου, δίνονται ακόμη περισσότερες υπηρεσίες, όπως jacuzzi, πρωινό κατά παραγγελία στο χώρο σας και άλλα πολλά.

Πάντως ένα ακόμα μεγάλο tip, είναι τα αστέρια που φέρουν τα ξενοδοχεία. Για μας οτιδήποτε είναι άνω των τριών αστεριών, είναι εγγυημένη η καλή διαμονή στο χώρο του ξενοδοχείου και σίγουρα δε θα μετανιώσετε για την επιλογή σας.

Αν μη τι άλλο, ότι πληρώνεις παίρνεις!

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή