Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Θεσσαλία: Έλεγχοι και πρόστιμα σε Βόλο, Λάρισα και Τρίκαλα σε καταστήματα λόγω κορωνοϊού

Συνεχίζονται οι έλεγχοι από Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για την τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού. Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατά το τελευταίο 24ωρο, σε Λάρισα, Μαγνησία, Τρίκαλα και Καρδίτσα:

  • πραγματοποιήθηκαν συνολικά -1.146- έλεγχοι, εκ των οποίων -70- έλεγχοι σε καταστήματα,
  • βεβαιώθηκαν συνολικά -15- παραβάσεις για μη χρήση μάσκας,
  • συνελήφθησαν -4- άτομα.

Οι συλλήψεις που έλαβαν χώρα στο Βόλο και στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας

Στo Βόλο, συνελήφθη σήμερα τις μεταμεσονύχτιες ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, υπεύθυνος καταστήματος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος το οποίο εξυπηρετούσε πέραν των καθήμενων πελατών τουλάχιστον άλλους 39 όρθιους πελάτες, παραβιάζοντας τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 10.000 ευρώ, ενώ η λειτουργία του καταστήματος αναστάλθηκε για 15 ημέρες.

Στο Βόλο επίσης συνελήφθη σήμερα την ίδια ώρα περίπου ένας υπεύθυνος καταστήματος ακόμη εξυπηρετώντας πελάτες, μη τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις μεταξύ των τραπεζοκαθισμάτων, παραβιάζοντας έτσι τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 10.000 ευρώ επίσης, ενώ η λειτουργία του καταστήματος αναστάλθηκε για 15 ημέρες.

Στη Λάρισα, συνελήφθη χθες το βράδυ, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας, μία ημεδαπή, γιατί ως ιδιοκτήτρια λειτουργούσε κατάστημα και είχε σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα συνδεδεμένο με ηχεία, με αναπαραγόμενη μουσική πέραν του επιτρεπόμενου ορίου. Στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας επίσης, συνελήφθη σήμερα τις μεταμεσονύχτιες ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιλελέρ, ένας ημεδαπός. Λειτουργούσε κατάστημα έχοντας σε λειτουργία μουσική (μουσικά όργανα με ενισχυτή και ηχεία) πέραν του επιτρεπόμενου ορίου.

Στα Τρίκαλα

Επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ σε δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη ανάρτηση του μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού πελατών.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται…

 

 

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή