Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αγιασμός σήμερα στο δημοτικό σχολείο της ακριτικής Γαύδου με τέσσερις μαθητές

Με τα παιδικά χαμόγελα να κυριαρχούν, πραγματοποιήθηκε σήμερα ο αγιασμός στο δημοτικό σχολείο της ακριτικής Γαύδου. Δύο παιδιά στο προνήπιο και δύο στο δημοτικό, βρέθηκαν το πρωί στις τάξεις τους μαζί με τους δύο εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους.

Όπως αναφέρεται στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Γαύδου, «στο σχολείο μας, η σημερινή ημέρα ήταν διαφορετική από τις άλλες, αφού πρωταγωνιστούσαν παιδικά χαμόγελα. Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός παρουσία γονέων, παιδιών, δασκάλων και κατοίκων. Ευχή και ελπίδα όλων ένα καλύτερο αύριο μέσα από τη νέα γενιά».

Στη σελίδα «φιλοξενείται», δήλωση της δημάρχου Γαύδου, Λίλιαν Στεφανάκη, η οποία σημειώνει: «Ημέρα γιορτής, τα σχολεία άνοιξαν, πλημμύρισαν με παιδικές φωνούλες! Από την ακριτική Γαύδο στέλνουμε τις πιο ζεστές ευχές μας σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα για ένα καλό και δημιουργικό έτος, χωρίς προβλήματα, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις, με υγεία, χαρά και πολλά χαμόγελα και ιδιαιτέρως στη δασκάλα και στη νηπιαγωγό του σχολείου μας, που κάνουν την υπέρβαση και υπηρετούν τα ιδανικά της εκπαίδευσης στο μακρινό μας νησί, στην άκρη της Ευρώπης!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχολείο της Γαύδου, μέσα από την εθελοντική προσπάθεια της Γεωργίας (dr comet) -την οποία ευχαριστούμε θερμά- χαρακτηρίζουν χρώματα και μία ζωγραφική πανδαισία, δημιουργώντας ένα ακόμη πιο ευχάριστο κλίμα για τους μαθητές μας».

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή