Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

13 κιλά αρνί έψησε ο Κωστάκης για τον ΑΟΤ B.C. (Φωτό)

Με γιορτή ξεκίνησε την προετοιμασία για τα Play off η αγαπημένη ομάδα της πόλης

Στιγμές χαλάρωσης πέρασε η ομάδα του AOT B.C., το βράδυ της Πέμπτης 4/4, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών της και τη συνολική επιτυχία της στο Πρωτάθλημα της National League 2 την περασμένη Κυριακή. Έπειτα από μερικές μέρες ξεκούρασης και με την επιστροφή στις προπονήσεις, η συνολική εμφάνιση όλης της χρόνιας γιορτάστηκαν με αρνί, το «Γεύμα του Πρωταθλητή»!

Σούπερ ψήστης ο Κωστάκης (Κώστας Λάμπρος), ιδιοκτήτης της ομώνυμης ψησταριάς, ο οποίος επιμελήθηκε και όλα τα υπόλοιπα εδέσματα που απόλαυσαν οι παρευρισκόμενοι.

Διοίκηση, προσωπικό και παίκτες πέρασαν οικογενειακές στιγμές, σε χαλαρό κλίμα, φάγανε εξαιρετικά και γέλασαν με την ψυχή τους.

Η αγαπημένη ομάδα της πόλης  με την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος τερμάτισε στη 2η θέση και προχωρά απευθείας στη Β’ Φάση Play off, έχοντας πλεονέκτημα έδρας στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν για την εκπλήρωση του απώτερου στόχου της ανόδου στην National League 1 ( Β’ Εθνική)! Μετά από μια εξαιρετική παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια του Πρωταθλήματος, ο ΑΟΤ B.C. φαίνεται έτοιμος να αντιμετωπίσει με επιτυχία και την επόμενη πρόκληση. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομάδας:

“Η είσοδος της ομάδας μας στα play off και μάλιστα από την Β’ φάση όπου και θα έχουμε το πλεονέκτημα έδρας έφερε χαμόγελα, ικανοποίηση, ένα πολυήμερο ρεπό από τον προπονητή μας κ. Κρομμύδα προς τους παίκτες και ένα δείπνο από την διοίκηση μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης στην Ψησταριά Ο Κωστάκης. Το κλίμα φυσικά ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικό ενώ οι κυανέρυθροι είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν από την απαιτητική σεζόν που θα έχει και συνέχεια. Ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη του Ψητοπωλείου Κώστα Λάμπρο για την άψογη φιλοξενία.”

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr, οι αγώνες για την άνοδο που θα διεξαχθούν εντός έδρας θα έχουν δώρα, εκπλήξεις και διάφορα happenings, θυμίζοντας στιγμές Α’ Εθνικής (Α1 ΕΣΑΚΕ)!

Μείνετε συντονισμένοι…

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή