Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

143 εκ ευρώ στην Καρδίτσα για τον …«Ιανό»

Ικανοποίηση  του Δημάρχου Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκου για την έγκριση από τη Βουλή έργων αποκατάστασης υποδομών από τον Ιανό ύψους 143 εκ. Ευρώ.

Την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι εγκρίθηκε από τη βουλή των Ελλήνων, η κατασκευή μεγάλων έργων στο Δήμο Καρδίτσας για την αποκατάσταση των επιπτώσεων που προκάλεσε στις δημόσιες υποδομές ο μεσογειακός κυκλώνας Ιανός, εκφράζει με δήλωση του ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκος.

Ειδικότερα ο κ. Τσιάκος επισημαίνει: «Το Ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε σήμερα την εισήγηση του αρμόδιου υπουργείου υποδομών για την εκτέλεση μιας σειράς μεγάλων έργων ύψους 143 εκ ευρώ που αφορούν στους Δήμους Καρδίτσας, Μουζακίου και Αργιθέας. Πρόκειται για μεγάλα έργα αποκατάστασης των δημοσιών υποδομών που επλήγησαν από τον κυκλώνα Ιανό που χτύπησε την περιοχή μας. Είναι μια σημαντική στιγμή για το Δήμο Καρδίτσας καθώς ξεκινούν μεγάλες αποκαταστάσεις που περιμέναμε εδώ και καιρό. Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω τον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος μετά τον Ιανό επισκέφτηκε δύο φορές την Καρδίτσα, για να έχει προσωπική άποψη για το μέγεθος της καταστροφής και έδωσε τις απαραίτητες κατευθύνσεις προς τα μέλη της κυβέρνησής του, ώστε να επανέλθει η ζωή στην περιοχή μας στην κανονικότητα. Το κράτος μαζί με την αυτοδιοίκηση Τοπική και Περιφερειακή, στην περίπτωση της Καρδίτσας από την πρώτη ώρα κινήθηκε ταχύτατα και κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες ένα μικρό θαύμα. Αυτό το αναγνωρίζουν όλοι και αυτό αποτελεί μια κατάκτηση για την περιοχή μας. Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω με αφορμή τη σημερινή έγκριση από τη Βουλή των έργων αποκατάστασης, τον αρμόδιο υπουργό υποδομών κ. Κωστα Καραμανλή και τα στελέχη στο υπουργείο του, που όλον αυτό τον καιρό εργάστηκαν αθόρυβα και μεθοδικά για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα. Όπως θέλω να ευχαριστήσω τον συμπολίτη υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κων/νο Τσιάρα που έκανε προσωπική του υπόθεση την ολική επαναφορά της περιοχής μας μετά τον Ιανό και σε συνεργασία και με τους άλλους δύο συμπολίτες βουλευτές Γιώργο Κωτσό και Ασημίνα Σκόνδρα, έδωσαν και δίνουν συνεχή μάχη για να πετύχουμε το καλύτερο για την Καρδίτσα μας. Η υπόθεση Ιανός δεν έκλεισε εδώ. Φυσικά συνεχίζουμε να διεκδικούμε, να πετυχαίνουμε, να αποκαθιστούμε, να αλλάζουμε την Καρδίτσα» καταλήγει στη δήλωση του ο Δήμαρχος κ. Β. Τσιάκος.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή