Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

15.000 ευρώ διένειμε σε πληγέντες Θεσσαλούς υγειονομικούς η ΠΟΕΔΗΝ

Μια κίνηση έμπρακτης στήριξης στους εργαζόμενους των δομών υγείας

 

Το πρωί της Δευτέρας στο ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ Πνευματικό Κέντρο η ΠΟΕΔΗΝ σε μια κίνηση έμπρακτης αλληλεγγύης και στήριξης προς τους πληγέντες υγειονομικούς που καταστράφηκαν ολοσχερώς οι περιουσίες τους κατά τις πρόσφατες πλημμύρες διένειμε το ποσό των 15.000 ευρώ.

Όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι του συνδικαλιστικού οργάνου, “Με την συγκεκριμένη πρωτοβουλία αλληλεγγύης και δράσης θέλουμε για άλλη μία φορά να αναδείξουμε την υποχρέωση της κυβέρνησης να λάβει άμεσα μέτρα στην κατεύθυνση της στήριξης των πληγέντων κατοίκων της Θεσσαλίας με την αποζημίωση των κατεστραμμένων νοικοκυριών τους και να προωθήσει άμεσα προς κατασκευή όλα τα απαραίτητα έργα υποδομής, πρόληψης και αποτροπής φυσικών καταστροφών σε όλη τη χώρα. Ζήσαμε τραγικές στιγμές που συγκλόνισαν τους πάντες στη Θεσσαλία το τελευταίο χρονικό διάστημα”.

Για το Διοικητικο συμβούλιο του συλλόγου εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων εκπροσώπησε η αντιπρόεδρος Κουφοδημοπουλου Ρεβέκκα.

Θυμίζουμε ότι αύριο Τρίτη, αναμένεται η πανελλαδική κινητοποίηση των υγειονομικών που αυτή τη φορά θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Πανελλαδική υγειονομική συγκέντρωση στη Λάρισα

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή