Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

150 ευρώ …χαρτζιλίκι στα Ελληνόπουλα 18 έως 25 ετών για να εμβολιαστούν

Μπόνους 150 ευρώ στα Ελληνόπουλα από 18 έως 25 ετών για να εμβολιαστούν ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Προπληρωμένη κάρτα των 150 ευρώ, θα δώσει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καλώντας τα κορίτσια μας και τα αγόρια μας, να τσιμπήσουν την ευκαιρία και να τσιμπηθούν!

Με ιδιαίτερη …συγκίνηση τόνισε ότι «Από σήμερα στους νέους μας ανοίγεται ένα παράθυρο ελευθερίας για τον ελεύθερο χρόνο τους. Με την πρώτη δόση του εμβολίου τους θα αποκτούν αυτόματα μία προπληρωμένη κάρτα ύψους 150 ευρώ, αυτή θα καλύπτει ταξίδια και πολιτιστικά δρώμενα».

Και ο πρωθυπουργός συμπλήρωσε γεμάτος τρυφερότητα «Κρατάμε τη μάσκα, όταν είμαστε πολλοί. Σύντομα οι εμβολιασμένοι θα κινούνται πιο άνετα στους κλειστούς χώρους. Καλώ τα κορίτσια μας και τα αγόρια μας να τσιμπήσουν την ευκαιρία και να τσιμπηθούν με ένα εμβόλιο. Η κάρτα θα ονομάζεται freedom pass».

Το μπόνους θα αφορά τους γεννηθέντες από το 1996 έως το 2003 που έχουν κάνει το εμβόλιο εντός του 2021 αλλά και όσους θα το κάνουν από εδώ και στο εξής.

Η προπληρωμένη κάρτα θα χρησιμοποιείται για την είσοδο σε κινηματογράφους, συναυλίες, θέατρα, αρχαιολογικούς χώρους αλλά και να πληρώσουν ταξίδια (αεροπορικά, ακτοπλοϊκά, σιδηροδρομικά) και έξοδα ξενοδοχείων, τουριστικών πακέτων, κάμπινγκ.

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή