Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το τεράστιο παγκάκι στη Λάρισα που έγινε viral

Ένα εντυπωσιακό, ψηλό, κίτρινο παγκάκι, το οποίο είναι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, έχει στηθεί στην τοποθεσία Καλαμάκι του δήμου Κιλελέρ, στη Λάρισα. Από το σημείο όπου βρίσκεται έχει κάποιος θέα ολόκληρο τον Θεσσαλικό κάμπο.

Δίπλα στο παγκάκι, που κεντρίζει τα βλέμματα των περαστικών λόγω του μεγέθους του, υπάρχουν και μικρότερα σιδερένια καθίσματα για να χαλαρώσει κανείς και να απολαύσει το τοπίο.

Πρόκειται για μια ιδιωτική πρωτοβουλία του επιχειρηματία Λεωνίδα Μπακούρα, Γενικού Διευθυντη της ΕΔΑ ΘΕΣΣ που στο πλαίσιο του «WorldWide Benches» (Παγκάκια ανά τον Κόσμο) αξιοποίησε τον περασμένο Δεκέμβριο το συγκεκριμένο μέρος, που είναι γνωστό στους ντόπιους για τη θέα του, κάνοντάς το σήμα κατατεθέν και για όσους περνούν οδικώς από εκεί.

Το κατακίτρινο παγκάκι είναι το πρώτο που τοποθετήθηκε στην Ελλάδα, αλλά και το μεγαλύτερο στο είδος του στον κόσμο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα onlarissa. Μπορεί να το εντοπίσει κάποιος στην πρώτη στροφή μετά το χωριό Καλαμάκι, στον δρόμο προς τη γειτονική Έλαφο Αγιάς. Τα ειδικά διαμορφωμένα σκαλοπάτια θα σας βοηθήσουν να ανεβείτε σε αυτό και να απολαύσετε τη θέα, αλλιώς θα χρειαστεί να… σκαρφαλώσετε.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή