16ο Motor Festival «Be Brave to be Free» στα Ιωάννινα

Το μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης στην Ελλάδα, από τις 21-23 Φεβρουαρίου στο Π.Ε.Α.Κ.Ι.!

Tο συναρπαστικό… ταξίδι του MotorFestival για το 2020 ξεκινά από τα Ιωάννινα. Μετά τα δύο άκρως επιτυχημένα eventστο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, τα οποία προσέλκυσαν δεκάδες χιλιάδων θεατών φίλων και μη του μηχανοκίνητου αθλητισμού και τα οποία έκλεισαν το 2019 με συναρπαστικό τρόπο, το μεγαλύτερο και πιο συναρπαστικό μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης επιστρέφει για ένα μαγικό τριήμερο φεστιβάλ για Γιάννινα!

Από τις 21 Φεβρουαρίου, ημέρα που η πόλη γιορτάζει την απελευθέρωσή της, έως και τις 23 Φεβρουαρίου στο Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων (ΠΕΑΚΙ) το 16ο MotorFestival«Be Brave to Be Free» επιφυλάσσει μια σειρά μηχανοκίνητων shows, που θα… κόψουν την ανάσα!

Οι επαγγελματίες οδηγοί του Festival, που εδώ και χρόνια, πλέον, έχει γίνει θεσμός στη χώρα μας έχοντας φτάσει αισίως στο 16οevent, είναι έτοιμοι για ένα τριήμερο μαγικών μηχανοκίνητων παραστάσεων, που συνεχώς εξελίσσονται και… οδηγούν την αδρεναλίνη να χτυπά στα κόκκινα!

Για πρώτη φορά στα Ιωάννινα StuntShow που θα… απογειώσει και τον πιο απαιτητικό θεατή. Αυτοκίνητο σε δύο ρόδες να στριφογυρίζει γύρω από ένα αυτοκίνητο που ντριφτάρει! ΑκόμηDriftShows, Moto&AutoDragShows, TrialShows, 4×4 OffRoadShows, TruckShows, EnduroandMotocrossShows, Stunt&ExtremeStuntshowsκαι φυσικά το ιστορικό ακροβατικό, ο «Γύρος του θανάτου» θα αποτελέσουν ένα μόνο μέρος του μηχανοκίνητου υπερθεάματος της κορυφαίας γιορτής της μηχανοκίνησης.

Το 16οMotorFestival «BeBravetoBeFree», μετά από 15 επιτυχημένες διοργανώσεις, επιστρέφει το τριήμερο 21-23 Φεβρουαρίου στην Πρωτεύουσα της Περιφέρειας Ηπείρου με το πιο φαντασμαγορικό μηχανοκίνητοFestival που θα έχει ζήσει η Βορειοδυτική Ελλάδα, έτοιμο να γράψεια ξέχαστες μηχανοκίνητες στιγμές στην ιστορία και στον κόσμο των θεαμάτων.

Ο διοργανωτής του MotorFestival, Μιχάλης Κοντιζάς στέλνει το μήνυμα: «Το 2020 ξεκινά ως μια χρονιά διαφορετική. Μια χρονιά στην οποία δεν ζητάμε, πλέον, να ξεπεράσουμε τα όρια μας αλλά να μπολιάσουμε την αγάπη για το μηχανοκίνητο αθλητισμό σε όλη την Ελλάδα. Ύστερα από 15 επιτυχημένες διοργανώσεις, η αποστολή μας για το 2020 είναι να καταφέρουμε να φέρουμε κοντά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές στην Ελλάδα, μέσα από το πιο θεαματικό μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης, το Motor Festival. Ένα ταξίδι που ξεκινάει με πρώτο σταθμό τα Ιωάννινα και θα συνεχιστεί στην ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και στα νησιά μας! Στην προσπάθεια αυτή θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε και να αναδείξουμε τις τοπικές αθλητικές λέσχες της περιοχής για να συνεχίσουν το βαρυσήμαντο έργο τους στην διοργάνωση επίσημων αγώνων. Ο στόχος μας και η ελπίδα μας είναι να φέρουμε νέο κόσμο κοντά στον μηχανοκίνητο αθλητισμό ώστε να καταφέρουμε την μείωση των τροχαίων ατυχήματων στους δρόμους».

16ο Motor Festivalαπό τις 21 έως και τις 23 Φεβρουαρίου στο Π.Ε.Α.Κ.Ι, λοιπόν. Μείνετε.. συντονισμένοι, καθώς τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώνονται πολλές εκπλήξεις και φαντασμαγορικά shows, που θα ενταχθούν στο «μαγικό» πρόγραμμα του Festival.

 

 ©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή