Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

195 προσλήψεις καθαριστριών για τα σχολεία του νομού Τρικάλων

Ελάχιστες ωστόσο οι ώρες απασχόλησης που προβλέπονται ημερησίως – Δείτε την κατανομή ανά Δήμο

Στις 195 προβλέπονται να φτάσουν οι προσλήψεις σχολικών καθαριστριών στους τέσσερις δήμους του νομού Τρικάλων σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalanews.gr.

H απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Εσωτερικών, προβλέπει αυτός να είναι συνολικά και ο μέγιστος αριθμός προσλαμβανόμενων ατόμων για το διδακτικό έτος 2023-2024, ενώ αντίστοιχα ο μέγιστος αριθμός των ωρών απασχόλησης και για τους τέσσερις δήμους είναι 583 ώρες που αναλογούν σε τρίωρη απασχόληση για κάθε εργαζόμενο στη σχολική καθαριότητα.

Η όποια υπέρβαση των ωρών απασχόλησης, επιβαρύνει τον εκάστοτε Δήμου που θα πρέπει να καταβάλει από ιδίους πόρους το επιπλέον μισθολογικό κόστος.

Όσον αφορά στην κατανομή των θέσεων, για τον Δήμο Τρικκαίων προβλέπεται η πρόσληψη με συμβάσεις ορισμένου χρόνου 134 εργαζομένων. Στον Δήμο Μετεώρων 25, στον Δήμο Φαρκαδόνας 17 και τέλος στον Δήμο Πύλης 19 άτομα.

Οι εγκρίσεις που χορηγούνται με την παρούσα Απόφαση, αφορούν τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένων και των μειονοτικών σχολείων.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή