Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

1,95 εκ. ευρώ για νέα οδογέφυρα στον χείμαρρο Ξηριά στο Βόλο

Σε τροχιά υλοποίησης μπαίνει το έργο της κατασκευής νέα οδογέφυρας πάνω από τον χείμαρρο Ξηριά στο ύψος της Λαχαναγοράς στο Βόλο, αφού εγκρίθηκε η πίστωση από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας.
 
Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας ενέκρινε την διάθεση πίστωσης ύψους 1, 95 εκατομμυρίων ευρώ από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την δημοπράτηση του έργου «Αντικατάσταση οδογέφυρας επί του χειμάρρου Ξηριά στο ύψος της Λαχαναγοράς».
 
Όπως δήλωσε: «με στρατηγική, πρόγραμμα και αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία του έργου  εξασφαλίσαμε τη χρηματοδότηση του και διαθέσαμε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων πίστωση ύψους 1,95 εκατομμυρίων ευρώ, ώστε ο Δήμος Βόλου να προχωρήσει στη δημοπράτησή του».
 
Πρόκειται για ένα ωφέλιμο έργο που λύνει το  μεγάλο  πρόβλημα προσπελασιμότητας και ασφαλούς διέλευσης του χειμάρρου  Ξηριά στο ύψος της Λαχαναγοράς, στην πόλη του Βόλου. Είναι γνωστό ότι  η  Περιφέρεια Θεσσαλίας υλοποιεί  ένα  ολοκληρωμένο πρόγραμμα αντιπλημμυρικών παρεμβάσεων  στην περιοχή, η χρησιμότητα των οποίων αποδεικνύεται κάθε φορά, σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή