1ο Διεθνές ατομικό τουρνουά σκακιού στον Βόλο

Ξεκινά, την Κυριακή 18 Αυγούστου, ένα μεγάλο σκακιστικό τουρνουά στην πόλη του Βόλου, το οποίο διοργανώνει η Σκακιστική Ένωση Βόλου.

Πρόκειται για το 1ο Διεθνές ατομικό τουρνουά 2019, είναι 9 γύρων σε δυο ομίλους Α’ και Β’ και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου και το οποίο περιλαμβάνεται στα 13 καλοκαιρινά διεθνή τουρνουά του καταλόγου της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.

Το τουρνουά έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον σκακιστών υψηλού επιπέδου από την Ελλάδα και το εξωτερικά. Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή 80 περίπου σκακιστές, συλλόγων από Βόλο, Λάρισα, Φάρσαλα, Αλμυρό, Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη, Πτολεμαίδα, Πρέβεζα, Γιαννιτσά, Βέροια, Αθήνα, Αίγιο, Άμφισσα, Ρουμανία, Βόρεια Μακεδονία και Αλβανία.

Προβλέπονται χρηματικά έπαθλα ύψους 1500€ και βραβεία για πολλές κατηγορίες σκακιστών. Για τον Α’ όμιλο 15 βραβεία και έξτρα παροχές και για τον Β όμιλο 10 βραβεία και έξτρα παροχές.

Οι δέκα πρώτες παρτίδες του Α ομίλου θα αναμεταδίδονται online μέσω του chess24, ώστε οι φίλοι του αθλήματος στην Ελλάδα και το εξωτερικό ναμπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη των παρτίδων.

Επίσης τα πλήρη αποτελέσματα και τις κληρώσεις του επόμενου γύρου και των δυο ομίλων θα μπορεί κανείς να τα παρακολουθεί εδώ.

Διαβάστε, με προσοχή την προκήρυξη των αγώνων εδώ και συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής εδώ.

Το τουρνουά θα φιλοξενηθεί στο Οικονομικό τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (κτίριο Ματσάγγου) και υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Μαγνησίας, Δήμο Βόλου, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και Τοπική Επιτροπή Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλίας (ΤΕΣΣΘ). Επίσης και από τις ιδιωτικές επιχειρήσεις, Σκακιστικό Κέντρο Ελλάδος, Γυμναστήριο great και τον Ξυλόφουρνο Ιωαννίδη.

Λεπτομέρειες και ανακοινώσεις θα βρείτε στο Facebook και στην ιστοσελίδα.

Πληροφορίες ή απορίες στο μειλ του συλλόγου: [email protected] ή στα τηλέφωνα 2421022220 και 6947326782.

 ©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή