Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

1ο Επετειακό Ράπιντ από την Ακαδημία Σκακιστών Βόλου

Η Ακαδημία Σκακιστών Βόλου γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια με το 1o Επετειακό Τουρνουά Ράπιντ

Η Ακαδημία Σκακιστών Βόλου συμπλήρωσε ένα χρόνο λειτουργίας και γιόρτασε τα γενέθλιά της με το 1ο Επετειακό Ράπιντ με διεθνή αξιολόγηση, που διοργάνωσε το Σάββατο 30/11/2019 στο πρώην Γαλλικό Ινστιτούτο – Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, με τη συμμετοχή 26 σκακιστών και σκακιστριών.

Μετά από 6 γύρους την 1η θέση κατέλαβε ο Γιαννόπουλος Ιωάννης του Ε.Σ.Ο. ΠΑΠΑΦΗ “ΧΡΟΝΙΚΟΝ” με 5,5 βαθμούς, τη δεύτερη θέση ο Τζαμτζής Κωνσταντίνος της Σ.Ε. ΒΟΛΟΥ (από τη νέα χρονιά θα ανήκει και θα αγωνίζεται με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΒΟΛΟΥ) με 5 βαθμούς και την τρίτη θέση ο Ζαϊρές-Καρανάσιος Κωνσταντίνος του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ με 4,5 βαθμούς.

Τέταρτη στη γενική κατάταξη και 1η στην κατηγορία Κ16 κατετάγη η 13χρονη Ραφτοπούλου Κωνσταντίνα της Σ.Ε. “ΝΙΚΟΠΟΛΗ” ΠΡΕΒΕΖΑΣ (από τη νέα χρονιά θα ανήκει και θα αγωνίζεται με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΒΟΛΟΥ) με 4 βαθμούς.

Ενημέρωση για το σκάκι στην Ελλάδα καθώς και όλες τις προκηρύξεις των σκακιστικών αγώνων μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα https://chesswords.blogspot.gr/

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή